ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ | CretAquarium

ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 

 

ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!

 

Μία μοναδική έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας θα φιλοξενηθεί τους προσεχείς μήνες στους χώρους του Ενυδρείου Κρήτης. Η έκθεση του Φίλιππου Μαράκη έχει τίτλο «Η δική μου Ελλάδα» και παρουσιάζει όμορφες εικόνες από τους Ελληνικούς βυθούς.

Με σπουδές στην ιχθυολογία και εκπαιδευτής καταδύσεων στο επάγγελμα, ο Φίλιππος Μαράκης μέσα από την αγάπη του για τη φωτογραφία και τις γνώσεις του για το θαλάσσιο κόσμο, μας «καταδύει» στον υπέροχο βυθό της Καρπάθου, της Πάρου, των Κυθήρων, της Σαντορίνης και πολλών ακόμα Ελληνικών νησιών.

Μέσα σε ένα ξεχωριστό χώρο, ανάμεσα σε πλήθος θαλάσσιων οργανισμών, οι υποβρύχιες εικόνες που παρουσιάζουν διαφορετικά είδη ψαριών, γυμνοβράγχια, όπως επίσης ναυάγια και διαφορετικά θαλάσσια περιβάλλοντα, δένουν αρμονικά με το μυστηριώδη και ατμοσφαιρικό χώρο του Ενυδρείου Κρήτης!

Το όραμα του καλλιτέχνη ξεκίνησε το 2013 και υλοποιήθηκε το 2017 μετά την επιστροφή του από τον Παγκόσμιο διαγωνισμό υποβρύχιας φωτογραφίας στο Βελιγράδι (ADA OPEN 2017) όπου κέρδισε την 4η θέση.