Κάνε-Μια-Ευχή | CretAquarium

Κάνε-Μια-Ευχή

Σήμερα λάβαμε στο Cretaquarium-Thalassocosmos την παρακάτω επιστολή που δημοσιεύουμε με μεγάλη χαρά.

Εκ μέρους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), της 10χρονης Σταματίας και της οικογένειας της, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας στο Έργο μας.

Η ευχή της Σταματίας, να επισκεφθεί το ενυδρείο της Κρήτης, πραγματοποιήθηκε με τη δική σας συμβολή, δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία για εκείνη και την οικογένεια της.

Μέσα από τη διαδικασία της Ευχής, δημιουργούμε για τα παιδιά και τις οικογένεια τους αξέχαστες στιγμές, γεμάτες ευτυχία μακριά από τα νοσοκομεία και τις επίπονες ιατρικές θεραπείες, που δυστυχώς αποτελούν την καθημερινότητά τους. Στόχος μας είναι να τα δυναμώσουμε, να ενισχύσουμε τον αγώνα τους και να τους δώσουμε κουράγιο να παλέψουν για τη ζωή τους και να βγουν νικητές στο σκληρό αγώνα που δίνουν!

Όλοι εδώ στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, πραγματικά πιστεύουμε πως μερικές φορές το καλύτερο φάρμακο είναι η πραγματοποίηση μιας Ευχής και με τη δική σας υποστήριξη και γενναιοδωρία, θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε με τον πιο μαγικό τρόπο για εκείνα τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μοιραστήκατε μαζί μας τη Δύναμη μιας Ευχής!

Με εκτίμηση,
Τσιγκοπούλου Αγαθή
Υπεύθυνη Ευχών & Εθελοντών

Nike footwear | ナイキ エア マックス エクシー "コルク/ホワイト" (NIKE AIR MAX EXCEE "Cork/White") [DJ1975-100] , Fullress , スニーカー発売日 抽選情報 ニュースを掲載!ナイキ ジョーダン ダンク シュプリーム SUPREME 等のファッション情報を配信!