Εκπαίδευση | CretAquarium
SCROLL DOWN

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση, ένας βασικός πυλώνας του CRETAquarium

Ένας από τους βασικούς μας σκοπούς στο CretAquarium είναι να ενημερώνουμε και να επιμορφώνουμε για θέματα που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον, σε μια διαρκή προσπάθεια να εμπνεύσουμε τον σεβασμό στον μοναδικό κόσμο της Μεσογείου.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ενυδρείο Κρήτης CretAquarium σχεδιάζει δράσεις, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα που κάνουν την επιστημονική γνώση προσιτή σε όλους και ταυτόχρονα ευαισθητοποιούν και αφυπνίζουν μικρούς και μεγάλους.

Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι επομένως σημαντικός πυλώνας των δραστηριοτήτων μας.

Εκτός των έκτακτων δράσεων που γίνονται με αφορμή διάφορες παγκόσμιες ημέρες (Παγκόσμια μέρα Νερού, Ωκεανών κ.ά.), το CretAquarium σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές όλων των βαθμίδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, µε θέμα το θαλάσσιο περιβάλλον της Μεσογείου.

Ανακαλύψτε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα που απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες της Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης, ενημερωθείτε και μοιραστείτε μαζί μας την αγάπη και το σεβασμό για το περιβάλλον και τα πλάσματα του μεσογειακού βυθού!

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται από έμπειρους μουσειοπαιδαγωγούς στους χώρους του Ενυδρείου και ανανεώνονται κάθε χρόνο.