Διεξαγωγή TEDx Ηρακλείου στο Ενυδρείο Κρήτης | CretAquarium

Διεξαγωγή TEDx Ηρακλείου στο Ενυδρείο Κρήτης

Με μεγάλη χαρά το Ενυδρείο Κρήτης θα φιλοξενήσει στους χώρους του το πρώτο TEDx event της Κρήτης το ερχόμενο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και θα είναι ανοιχτό αποκλειστικά και μόνο για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

Το TED είναι μια διεθνής κίνηση που ξεκίνησε πριν από, περίπου, 30 χρόνια στην Αμερική και σιγά σιγά μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Τα TEDx events είναι ανεξάρτητες εκδηλώσεις, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεχωρίζουν για τον χαρακτήρα τους: στοχεύουν πρωτίστως στον τοπικό παράγοντα, πυροδοτώντας συζητήσεις και συνδέσεις μεταξύ των παρευρισκομένων. Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας αποτελεί η πλήρως εθελοντική συνεισφορά των διοργανωτών και η υποστήριξη των χορηγών που δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί αυτή η μέρα.

Η θεματική του πρώτου TEDx event της Κρήτης είναι τα “Σταυροδρόμια”(Crossroads).
Πηγή έμπνευσης ο χαρακτήρας και η πορεία του νησιού, ένα σταυροδρόμι πολιτισμών, τεχνών και ανθρώπων, πλούσιο σε επιρροές και επιδράσεις.

Περισσότερες από 10 ομιλίες θα μας βοηθήσουν να περιπλανηθούμε στα σταυροδρόμια των εποχών μας, αλλά κυρίως θα ενεργοποιήσουν τη σκέψη και τις επιλογές για την πορεία που έχουμε μπροστά.

Εισιτήρια για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το www.tedxheraklion.com.
Την ημέρα εκείνη ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια στο χώρο του ενυδρείου.
Ερωτήσεις για τα εισιτήρια εδώ:

Facebook: www.facebook.com/tedxher 
email: info@tedxheraklion.com

Το Ενυδρείο Κρήτης θα ανοίξει κανονικά για το κοινό την επόμενη μέρα Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014.

affiliate link trace | Nike for Men