Δράσεις | CretAquarium
SCROLL DOWN

Δράσεις

Στην προσπάθειά του να πληροφορεί, να επιμορφώνει, να ευαισθητοποιεί αλλά και να προσελκύει το κοινό, το Ενυδρείο οργανώνει, συνδιοργανώνει ή/ και συμμετέχει σε διάφορες δράσεις που σχετίζονται µε το θαλάσσιο περιβάλλον και την έρευνα σε αυτό.

Έτσι με αφορμή συγκεκριμένες παγκόσμιες ημέρες (Νερού, Περιβάλλοντος κλπ) , συγκεκριμένα γεγονότα (νέα έιδη στην Μεσόγειο, απελευθέρωση χελώνας κλπ), εορταστικές ημέρες (πχ. χριστουγέννων), σχετικά εκπαιδευτικά/ενημερωτικά συμπόσια,  το Ενυδρείο οργανώνει διάφορες δραστηριότητες με την ελπίδα να εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους να ευαισθητοποιηθούν και να κινητοποιηθούν για θέματα που αφορούν το υγιές μέλλον του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Ένα Μοναδικό Καλοκαιρινό Σχολείο στο Ενυδρείο Κρήτης CRETAquarium! (Ιούλιος - Αύγουστος 2016)

Φέτος το καλοκαίρι δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να εξερευνήσει τo μαγικό θαλάσσιο κόσμο συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης!
 

Φέτος το καλοκαίρι δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να εξερευνήσει τo μαγικό θαλάσσιο κόσμο συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης!
 

Το θερινό σχολείο του CRETAquarium προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το θαλάσσιο περιβάλλον και τους οργανισμούς που φιλοξενεί, να ανακαλύψουν τα μυστήρια του βυθού, να εξοικιωθούν με τις βασικές αρχές που διέπουν τη θάλασσα γενικότερα και να αναρωτηθούν για τη διαχρονική σχέση άνθρωπος-θάλασσα, όλα αυτά μέσα από τον καλύτερο τρόπο εκμάθησης, το παιχνίδι. Σ’ αυτο το ταξίδι ανακάλυψης συνοδοιπόροι των παιδιών, έμπειροι παιδαγωγοί και ερευνητές θα συμβάλλουν μέσω πληθώρας δημιουργικών δραστηριοτήτων και βιωματικών τρόπων εκμάθησης στη γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών σε ένα απόλυτα ασφαλές γι αυτά περιβάλλον.

Το θερινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης CRETAquarium

Εχει σχεδιαστεί για ηλικίες 6-10

Τα τμήματα είναι εβδομαδιαία (Δευτέρα με Παρασκευή), 9:00-15:00

Θα λειτουργήσει από Δευτέρα 11 Ιουλίου έως Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Οι δραστηριότητες υλοποιούνται στον χώρο του Ενυδρείου Κρήτης (εσωτερικό και εξωτερικό)

Η διάρκεια παρακολούθησης μπορεί να είναι από 1 έως 5 εβδομάδες


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.cretaquarium.gr ή να επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο τηλ 2810 337880 ή στο email: secretary@cretaquarium.gr

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ: