4o Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Φυκολογίας 27‐29 Μαρτίου 2015 | CretAquarium

4o Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Φυκολογίας 27‐29 Μαρτίου 2015

Με πρωταγωνιστές και μεγάλους κερδισμένους τους μικρούς μαθητές της Κρήτης, από βρεφονηπιακό σταθμό μέχρι λύκειο, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του «4ου Εκπαιδευτικού Συμποσίου Φυκολογίας», σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Το θέμα του Συμποσίου ήταν «Φύκη στη ζωή του πλανήτη Γη».
Στο Συμπόσιο συμμετείχαν 18 σχολικές ομάδες, οι οποίες παρουσίασαν πρωτότυπες και καινοτόμες εργασίες για τον άγνωστο στο ευρύ κοινό κόσμο των φυκών και το θαλάσσιο περιβάλλον της περιοχής και γενικότερα της Μεσογείου Θάλασσας.
Βραβεία δόθηκαν στα παρακάτω σχολεία:
Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
• Το βραβείο «Επιστημονικής & Εκπαιδευτικής Προσέγγισης» μοιράστηκαν τα σχολεία: 2ο Δημ. Σχ. Ιεράπετρας σε Συνεργασία με ΚΠΕ Ιεράπετρας-Νεάπολης και το Δημ. Σχ. Γουρνών Πεδιάδος. 
• Το βραβείο «Καλύτερης Παρουσίασης» μοιράστηκαν τα σχολεία: 1ο Δημ. Σχ. Νέας Αλικαρνασσού και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Το Χαμόγελο»
• Το βραβείο «Πρωτοτυπία Θέματος» πήρε το 1ο Δημ. Σχ. Γαζίου

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
• Το βραβείο «Επιστημονικής & Εκπαιδευτικής Προσέγγισης» μοιράστηκαν τα σχολεία: 6ο Γυμνάσιο Ηρ., το 3ο Γυμνάσιο Ηρ. και το Γυμνάσιο Αλικιανού Χανίων
• Το βραβείο «Καλύτερης Παρουσίασης» μοιράστηκαν τα σχολεία: Γυμνάσιο Μαλίων και η Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Ειδική Αγωγή) Ξηροκάμπου Αγ. Νικολάου 
• Το βραβείο «Πρωτοτυπία Θέματος» μοιράστηκαν τα σχολεία: Γυμνάσιο Θραψανού και το 1ο Γυμνάσιο Ηρ.

Το Συμπόσιο διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ενυδρείου Θαλασσόκοσμος, στο Ηράκλειο Κρήτης, από 27‐29 Μαρτίου 2015, σε συνεργασία της Ελληνικής Φυκολογικής Εταιρίας (ΕΛ.Φ.Ε., www.phycology.gr) με το «CRETAQUARIUM Θαλασσόκοσμος» (http://www.cretaquarium.gr/), το οποίο ανήκει στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.). Το Συμπόσιο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων
Οι εισηγήσεις των ομιλητών, καθώς και το φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό του Συμποσίου (φωτογραφίες, βίντεο), θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο (http://environmental.phycology.gr/).

Best jordan Sneakers | Yeezy Boost 350 Trainers