ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ! | CretAquarium

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θεοφάνεια στο Ενυδρείο Κρήτης - CRETAquarium!

 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ενυδρείου Κρήτης συνεχίζονται και κορυφώνονται την ημέρα των Θεοφανείων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 με τον καθιερωμένο Αγιασμό των υδάτων.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας ότι το Ενυδρείο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:30μμ. για την τελετή, στην οποία η συμμετοχή θα είναι μόνο κατόπιν κράτησης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν κατά του covid-19. Οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν την τελετή μπροστά στην πανοραμική δεξαμενή, ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλεται σε όλες τις οθόνες στο χώρο του Ενυδρείου. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης το Ενυδρείο θα είναι ανοιχτό στο κοινό έως το κλείσιμο.

Τονίζουμε ότι για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά το όριο χωρητικότητας, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν από την κυβέρνηση κατά του covid-19, που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε μια ασφαλή και ευχάριστη παραμονή στο χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη στο χώρο και μπορούν να εισέλθουν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και παιδιά από 4 ως 17 ετών με επίδειξη αρνητικού self-test τελευταίου 24ωρου ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης covid-19. Για την επιβεβαίωση των στοιχείων των επισκεπτών θα πρέπει να παρουσιάζεται και αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Eυχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ευχόμαστε σε όλους ένα ευτυχισμένο, υγιές και δημιουργικό νέο έτος!

 

 

Πατήστε παρακάτω για να παρακολουθήσετε την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης :

https://www.youtube.com/watch?v=yMLafMt5QnI