ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!!! | CretAquarium

ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!!!

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΒΥΘΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!!!

 

Τα μάθατε; Ο Άγιος Βασίλης αποκοιμήθηκε…Η γοργόνα όμως ήρθε και φέτος στο Ενυδρείο Κρήτης για να τον ξυπνήσει!!! Μαζί τους κι εμείς είπαμε να βάλουμε τα γιορτινά μας, για να αποχαιρετίσουμε το 2021 και όλες του τις έγνοιες και να «πιάσουμε» το παιχνίδι! Φορέσαμε λοιπόν τα χριστουγεννιάτικά μας, ντυθήκαμε, στολιστήκαμε και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε! Με μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών και δράσεις φιλαναγνωσίας, με ρομποτική, χορό, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, πειράματα και κυρίως με πολύ πολύ κέφι θα γιορτάσουμε τις φετινές γιορτές στο Ενυδρείο Κρήτης. Βάλτε κι εσείς το ομορφότερό σας χαμόγελο και ελάτε μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουμε και να μυρίσουμε «Βυθούγεννα» στο CRETAquarium καθημερινά για το διάστημα 23/12/2021 έως 6/01/2022 από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Οι δράσεις μας θα γίνουν με μεράκι και όρεξη, αλλά και με τη φροντίδα για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης κατά του Covid-19! Καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Ενυδρείου για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δράσεις μας και να σας βοηθήσει το προσωπικό μας να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ΔΕΝ θα υπάρχουν οργανωμένες δράσεις, παρόλα αυτά το CRETAquarium θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό και θα υπάρχουν διαθέσιμα παιχνίδια, ώστε να κάνετε την περιήγησή σας στο Ενυδρείο πιο διασκεδαστική.

Πληροφορίες κρατήσεων: Καλέστε στο 2810 337788 για κράτηση, διαθεσιμότητα και περαιτέρω πληροφορίες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ : Καθημερινά 09:30 πμ-16:00 μμ

ΩΡΑΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ : 11:00 πμ-14:00 μμ

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

 

 

 Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων δράσεων του Ενυδρείου Κρήτης!

 

  

 

Πατήστε