ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ! | CretAquarium

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ!

 

Χριστούγεννα στο Ενυδρείο Κρήτης!

Με το δικό μας μοναδικό τρόπο και σε ένα θαλάσσιο σκηνικό υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα και το νέο έτος. Ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης και η υπέρλαμπρη γοργόνα Ευρυάλη θα βουτήξουν για μία ακόμη φορά στο xριστουγεννιάτικα στολισμένο βυθό του Ενυδρείου, έτοιμοι για να προσφέρουν στους παρευρισκομένους στιγμές που θα κορυφώσουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Το φετινό πρόγραμμα υπόσχεται ακόμη πολλά και ενδιαφέροντα στους φίλους του CRETAquarium. Αφηγήσεις παραμυθιών, θεατρικές παραστάσεις, ζυμαροκατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, διαγωνισμός ζωγραφικής, προβολή ταινιών και πληθώρα βιωματικών εργαστηρίων είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν με αναφορά στη θάλασσα, για να διασκεδάσουν, να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν σε συμμετοχή μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/12) και από 20 Δεκεμβρίου θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά (εκτός παραμονής και ανήμερα εορτών) στο διάστημα μεταξύ 11:00πμ-14:00μμ. Την ημέρα των Θεοφανείων ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον καθιερωμένο πλέον, Αγιασμό των Υδάτων.

Δωρίστε στον εαυτό σας και τους φίλους σας την κάρτα μέλους του Ενυδρείου για να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβασή σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας! Επίσης, πληρώνοντας μία φορά την αξία της κάρτας μπορείτε να επισκέπτεστε το χώρο μας για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!

 

Κατεβάστε το πρόγραμμα

εδώ

PDF iconεδώ
Media Folder: 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

εδώ

PDF iconεδώ
Media Folder: 

 

 

 

Φωτογραφίες : Δανδαρή Θεανώ