Ένα Μοναδικό Καλοκαιρινό Σχολείο στο Ενυδρείο Κρήτης CRETAquarium! | CretAquarium
SCROLL DOWN

Ένα Μοναδικό Καλοκαιρινό Σχολείο στο Ενυδρείο Κρήτης CRETAquarium!

Οι εβδομαδιαίες καλοκαιρινές δράσεις ξεκινούν και φέτος στο Ενυδρείο Κρήτης!

Δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να εξερευνήσει τo μαγικό θαλάσσιο κόσμο συμμετέχοντας στο καλοκαιρινό παιδικό πρόγραμμα απασχόλησης του Ενυδρείου Κρήτης!

Το θερινό σχολείο του CRETAquarium προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το θαλάσσιο περιβάλλον και τους οργανισμούς που φιλοξενεί, να ανακαλύψουν τα μυστήρια του βυθού, να εξοικιωθούν με τις βασικές αρχές που διέπουν τη θάλασσα γενικότερα και να αναρωτηθούν για τη διαχρονική σχέση άνθρωπος-θάλασσα, όλα αυτά μέσα από τον καλύτερο τρόπο εκμάθησης, το παιχνίδι. Σ’ αυτο το ταξίδι ανακάλυψης συνοδοιπόροι των παιδιών, έμπειροι παιδαγωγοί και ερευνητές θα συμβάλλουν μέσω πληθώρας δημιουργικών δραστηριοτήτων και βιωματικών τρόπων εκμάθησης στη γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών σε ένα απόλυτα ασφαλές γι αυτά περιβάλλον.
 

Tο Ενυδρείο Κρήτης προσφέρει και φέτος ειδικά σχεδιασμένα εβδομαδιαία εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. Με μοναδικές επιμορφωτικές δραστηριότητες, παιδικές ξεναγήσεις, εξερευνήσεις, σχετικά ομαδικά παιχνίδια και μοναδικές δημιουργίες/κατασκευές τα παιδιά διασκεδάζουν, ανακαλύπτουν, μαθαίνουν και ευαισθητοποιούνται. Οι δραστηριότητες υλοποιούνται τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Ενυδρείου.

Τα τμήματα είναι εβδομαδιαία (Δευτέρα με Παρασκευή), 9:00-15:00, και δεν επαναλαμβάνονται. Έτσι ένα παιδί μπορεί να συμμετέχει σε μια ή και παραπάνω εβδομάδες.
Για το καλοκαίρι 2018 τα τμήματα θα λειτουργήσουν για 3 συνεχόμενες εβδομάδες από Δευτέρα 9/7 μέχρι Παρασκευή 27/7 και για ηλικίες 6-10.

Ενδεικτικά το ημερήσιο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ωράριο Πρόγραμμα
09:00 - 09:30 Καλωσόρισμα / Ζέσταμα
09:30 - 10:30 Δραστηριότητα 1
10:30 - 11:00 Κολατσιό
11:00 - 12:30 Δραστηριότητα 2
12:30 - 13:30 Μεσημεριανό
13:30 - 14:30 Δραστηριότητα 3
14:30 - 15:00 Κλείσιμο / χαλάρωση

Η μέρα αποτελείται από 3 διαφορετικές δραστηριότητες οι οποίες ποικίλουν ανάλογα την εβδομάδα και αποτελούνται από προγράμματα ανακάλυψης, δημιουργικά/ κατασκευαστικά δρώμενα, και φυσικά, παιχνίδια!

Κόστος συμμετοχής:
115€ για μια εβδομάδα
175€ για 2 συνεχόμενες εβδομάδες
225€ για 3 συνεχόμενες εβδομάδες

Τα μέλη έχουν 20% έκπτωση δηλαδή:
92€ για μια εβδομάδα
140€ για 2 συνεχόμενες εβδομάδες
180€ για 3 συνεχόμενες εβδομάδες
Στην τιμή συμπεριλάμβάνεται το καθημερινό κολατσιό (δεκατιανό) και το μεσημεριανό.
Παρακαλούμε τους γονείς να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Η συμμετοχή κάθε εβδομάδας θα πρέπει να προκαταβάλλεται ώστε να εξασφαλίζεται η κράτηση.


Στην τιμή συμπεριλάμβάνεται το καθημερινό κολατσιό (δεκατιανό) και το μεσημεριανό.

Παρακαλούμε τους γονείς να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Η συμμετοχή κάθε εβδομάδας θα πρέπει να προκαταβάλλεται ώστε να εξασφαλίζεται η κράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία στο τηλ 2810 337788.